Lajmi i ditës

Ilustrim

Ja pse komunat shqiptare kanë zero denarë në bllok dotacionet kulturore (Infogram)

propozim- buxhetin 2018, përjashtuar Komunën e Kërçovës dhe Vrapçishtit, të gjitha komunat tjera shqiptare kanë 0 denarë në bllok dotacionet në sferën kulturore. Kjo sipas ekspertit ekonomik Izet Zeqiri dhe këshilltarit në Ministrinë…

Bota

Sport

Për qejf

Tech & Auto

Ekonomi

Lexo më shumë ...

Kulturë & art